петък, 6 април 2012 г.

ПИСМО НА АНГЛИЙСКАТА КРАЛИЦА И ФАМИЛИЯ РОТШИЛД И СИЕ....ДО БЪЛГАРИТЕ

Здравейте, скъпи ни евтини поданици!
Бихте ли били така добри, да ни позволите да ви поздравим за усърдната дейност, която полагате от столетия насам, да бъдем ваши неотменни господари? Вие сте нашите най-верни роби. Давайки клетва за вярност към вашите управници, (избирайки ги), вие всъщност давате клетва за вярност към техните кукловоди, т.е., към нашите величествени особи. От много време насам ви вкарахме в ролите на Хензел и Гретел. Полакомихте се по бляскавите джунджурийки, както те - по шоколадовия покрив и захарните прозорци от къщичката на Баба Яга. Къщичката, в която ви вкарахме, обаче, е омагьосан кръг, от който няма излизане, защото за да излезете, ви трябват знанията, които всъщност, ви отнехме. Наблюдаваме ви от ложите си как долу, на арената, се състезавате, за да се сдобиете с „марковите“ стоки, които всъщност струват реално 10-тина % от стойността, която искаме от вас.(хи-хи) Накарахме децата ви да се озлобяват едно към друго, пак заради измислените „модни“ парцалки. Така превърнахме собствените ви деца в оръжие срещу самите вас. Защо ли? Ами за да измъкваме всеки лев от джобовете ви, когато им задоволите капризите.

Шефовете на фирмите и на отделите в тях са нашите най-перфектни надзиратели. Вие търчите из коридорите на фирмите си с купички салати или чинийка със сандвич, за да се храните...докато работите.Защото не ви се позволява да бъдете свободни. Позволено ви е само да сте демократични. Вашите надзорници знаят колко пъти сте влезли и излезли от сградата и колко време ви е нямало на работното място. Вие отивате на работа, за да бъдете наблюдавани. Измисляме всякакви простотии, чрез които да ви държим под напрежение, само и само да изглежда, че работите важна работа. Вашия живот е фирмата. Съчиняваме си всякакви "проекти", по които вие трябва взаимно да си избодете очите като се състезавате помежду си, за тоя дето духа, та да не ви изстине мястото. Така гледаме екшъни наживо. А всъщност, за какво работите, знаете ли? А-а-а, за да получите заплата. За какво ви е? А-а, за да ни я дадете на нас : енерго -дружества, Софийска вода, банките, минералните извори......скоро ще си присвоим и ВиК. Тогава, ако не слушкате, може да ви пуснем някое и друго химикалче, та да пристигне един Alla-Balla вирусен щам, който ще се лекува само с точно определен антибиотик, само с точно опеделена ваксина, произведени от точно определена фармацевтична компания. Между другото, понеже сме глупави, никога не сме ползвали ваксини и никога не сме слагали и на децата си от тези прекрасни животоотровни коктейли. Вашите пари ни трябват, за да усъвършенстваме омагьосания кръг, в който да затъвате все повече и повече. В офисите си охкате и пъшкате заради липсата на въздух. Е, айде сега пък и глезотии. За какво ви е? И без това сте на ГМО храни, значи и на ГМО въздух ще свикнете. Така е с европейските стандарти по сградоустройство. Нали сте европейци! Нашата цел е: колкото повече са болните, толкова повече са мозъчно закърнелите.Така никой не си търси правата.

Най ни радва вашето усърдие да пращате децата си като агнета на заколение в "престижните" американски и английски училища. Разбира се,че нашата образователна система е перфектна. Ние създаваме хищническо ориентирано младо поколение. Всички се състезават на принципа Кой кого ще изяде пръв. При нас няма духовност. Системата ПИАР работи идеално за нашето облагодетелстване и за вашето поробване. Ние използваме вашите природно надарени умове, за да разработим чрез тях идеите си. Тази процедура се налага, поради това, че родовете ни са шизофренични и нямаме необходимия интелектуален потенциал. Измислихме американските бригади като примамка за балъчета. Все още сте гъзолизци и чуждопоклонници. Всяко ваше зрънце, което се открои над останалите, го засмукваме, като му предлагаме рая на материалните блага. След това ви връщаме отрочетата, вече с промити мозъци. И....стават вашите нови избраници и наши добри послушковци. Чрез тях сринахме каквото ценно имаше в образователната ви система. На фона на измайсторените от нас лъжи в историята ви, окастрихме каквото ценно някой все пак беше успял да съхрани. Велики българи не ни трябват. Отпреди хилядолетия ви кроим шапката. Достатъчно дълго ни вадехте очите с вашата изобретателност в какви ли не области на живота. Като хлебарки оцелявате и надживявате всякакви катаклизми.

Набързо приключихме с красотата на българката. Тя вече не се отличава по нищо от другите жени. Нощни шкафчета – всички са еднакви. Българките вече са постоянен контингент я на Силикон- мафията, я на „марковата“ и ‚медицинската“ козметика „Алергии правим всякакви“. Най-сладките пари се правят от човешката суета и некултивираното его. Пред очите ви като калейдоскоп се въртят реклами за какво ли не. Направихме ви кривогледи, невиждащи, нечуващи, немислещи. Чакаме момента, в който в час по изобразителни дейности децата ви ще рисуват NESQUIK, вместо крава, за да покажат на мама и тате откъде идва млякото.

С обич и американска усмивка: Вашите верни робовладелци

Повече информация, от нашия прес-център - http://video.yandex.ru/users/kolef2/view/52/#

4 коментара:

  1. РТШ-не знам кой си е съчинил тези редове но има добра фантазия и реален поглед над живота>Тези които контролират хорота,контролират парите-те знаят как парите да работят за тях.Правете си изводите- но със познанията на контролиращите мажете да се освободите от омагьосаната въртелешка

    ОтговорИзтриване
  2. За съжаление всичко това е реалност, но малко хора го осъзнават...

    ОтговорИзтриване
  3. Да, да, да! За съжаление това си е истина, изход има - достатачно е все още здраво мислещите да помогнат на "сумнамбулите" (техни близки и познати) да се събудят.

    ОтговорИзтриване
  4. МАЛКО ЩЕ НИ НА-ДУПЯТ С РАКЕТИ , ПО КВАДРАТНО ГНЕЗДОВИЯТ ЛОМСКИ ПОЧИН ЗА САДЕНЕ НА КУ-КУ-РУЗ, НО ТОЗИ ПЪТ ЩЕ САДЯТ - КАРТОФИ .... НАШИТЕ БРАТЯ РУСНАЦИ, АКО ИМ НАПРАВИМ НОМЕРА, ДА ИЗСТРЕЛЯМЕ ЕДИН КУР-ШУМ СРЕЩУ ТЯХ ...... http://strogosekretno.com/index.php?p=issue&id=208&aid=1 .......................... http://www.youtube.com/watch?v=IuRjjEM6Dkg ................ КИПИРАЛ ............................ http://stefan-tcholakov.com/index.php?p=links&year=3 .............................. СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ

    ОтговорИзтриване