неделя, 23 декември 2012 г.

"АКО ЧОВЕЧЕСТВОТО ПРОЯВИ ТЕНДЕНЦИИ НА ДУХОВНО ИЗВИСЯВАНЕ, МИРОТВОРЧЕСТВО, СПРАВЕДЛИВОСТ И ПРИЛОЖЕНИЕ НА ХРИСТОВОТО УЧЕНИЕ ВЪВ ВСИЧКИ НИВА НА ЦИВИЛИЗАЦИЯТА НИ...."

След като преди седмица  предаването  "Големите загадки" на Btv успя да поразболее мозъците на хората, та в понеделника много от тях ходеха като ударени с мокър вестник, то е време за доизтрезняване от "очакването" и да се сетят българите, че задачата на хората преди Рождество Христово, е не да чакат край на света, защото такъв никога не е имало, а да насищат СВЕТОВНОТО ИНФОРМАЦИОННО ПОЛЕ (егрегор) с мисли за ЕВОЛЮЦИЯ НА СЪЗНАНИЕТО И СЛЕДОВАТЕЛНО, ЕВОЛЮЦИЯ НА ЗЕМЯТА И ЧОВЕЧЕСТВОТО. Нека не се вкарваме сами в позицията на двукраки животни, безмислещи същества, които само да кимат с глава на всяка дума, която им се каже или която чуят и прочетат. Притежаваме "компютър", използването на капацитета на който позорно сме предоставили на други, подобни на нас, с цел експлоатацията ни от тях и забавянето на развитието ни.

Ето нещо, което си заслужава да му се обърне внимание:
Из http://blogzaserioznihora.blogspot.com/2012_12_01_archive.html  
(дълга статия, с отделни заглавийца)

"...........Освен това българското езотерико-християнско учение на Учителя Петър Дънов и антропософската традиция на Рудолф Щайнер ни дават информация, че Слънцето е всъщност физическото тяло на космическия Христос, а Логосът – Христовият Дух е макрокосмичното съзнание на Слънцето. Освен това според тези духовни учения, разумен живот има навсякъде във Вселената – буквално на всички планети и звезди, включително и на самото Слънце, дори нещо повече - самите планети и звезди са живи разумни същества от висш порядък. Знае се, че слънчевата активност и процесите на Слънцето пряко зависят от работата на т.нар. Слънчеви посветени и великата духовна цивилизация, която обитава Слънцето. Ето защо, всяка една мощна слънчева буря зависи не от някакви материалистични и механични процеси на Слънцето, а от разумната дейност на изключително напреднали и еволюирали в духовно и морално отношение Велики същества, които се грижат постоянно за повдигането и добруването на цялата Слънчева система, включително и на човешката цивилизация на Земята, проявена единствено в нашия локален космос на материален план. Знае се също така, че ако човечеството прояви тенденции на духовно извисяване, миротворчество, справедливост и приложение на Христовото учение във всички нива на цивилизацията ни, то Слънчевите посветени ще помогнат на земните разумни души да се повдигнат и да имат стабилни условия за живот и развитие. Обаче ако човечеството продължава да се подчинява и робува на тъмните сили, които съзнателно и активно се борят с Христовия Дух, като създават редица войни, ужасни престъпления, хаос, дестабилизират духовния и физическия живот на хората и ги превръщат в роби на консуматорския материализъм, то вероятността от слънчеви шамари към цялото земно човечество става много, много голяма. Те ще припомнят, че Христовото съзнание на Слънцето е центърът на системата ни и че ние хората на Земята сме призвани от Христос да се извисим в духовно и морално отношение, както на лично, така и на общочовешко ниво.

Нибиру

Хипотетичната планета Нибиру е другият често споменаван обект, който се свързва с възможни сериозни промени в Слънчевата система. Редица конспиративни автори разказват, без да посочат реални източници, че древните шумерски астролози споменават тази планета, като я описват с твърде странна, наклонена с голям ъгъл спрямо равнината на еклиптиката орбита и огромен период на ротация спрямо Слънцето – около 3-4000 години. Ако се подходи сериозно от историческа, астрологична и астрономична гледна точка, дори и да съществува такъв обект, то той би имал сериозно гравитационно влияние върху планетите от Слънчевата система. Всеки астролог или астроном, който има редовна наблюдателна практика с достатъчно съвършен телескоп, имащ система за електронно изчисление и позициониране на наблюдението на планетите в системата ни, би забелязал сериозни отклонения в позициите им, поради навлизане на масивен обект в нашата област от космоса. Всяка достатъчно добра компютърна програма, изчисляваща небесните обекти, показва точното разположение планетите. Ако се наблюдава отклонение между реалните позиции на планетите и техните предварително изчислени ефемеридни данни, то само тогава може да се говори за проявата на голяма гравитационна сила, вероятно свързана с масивен астрономичен обект, навлизащ в Слънчевата система. От моята наблюдателна практика на небето и благодарение на това, че имам възможност да проверявам позициите на планетите както с модерни телескопи, така и с най-съвременни софтуерни продукти, твърдя, че няма отклонения в орбиталните движения на планетите в системата ни и поради тази причина не може да се говори, че нов масивен физически обект под формата на планета навлиза в локалното ни космическо пространство.

Освен това, има специални астрономични инструменти, които чрез лазерни лъчи измерват разстоянието между Земята и Луната с точност до сантиметри. Тези измервателни уреди моментално биха засекли промяна в лунната орбита, което е симптом, че масивен обект навлиза в системата ни и дестабилизира гравитационно Слънчевата система. Вместо да унижава всяка година учените от Роженската обсерватория с липса на пари и средства, българското правителство може да създаде условия на астрономите от тази най-мощна на Балканите астрономическа обсерватория да си вършат полезната работа и редовно да наблюдава най-малките отклонения на лунната орбита и реалните позиции на планетите в слънчевата система. Така те навреме биха алармирали държавата ни, ако случайно опасен масивен обект(Нибиру, черна дупка, неутронна звезда, кафяво джудже или други непознати обекти със силна гравитация)навлезе в локалния ни космос.

В интернет пространство регулярно на няколко седмици излиза поредния видео клип, който уж показвал планетата Нибиру. Ту ярък обект наблюдаван от Австралия, ту нещо странно записано от камера на Южния полюс, ту 2-ро Слънце появяващо се до Слънцето по изгрев, ту странни петна около Луната. Всеки човек, който е наблюдавал небето и има възможност да различи планетите от звездите, веднага успява да види, че повечето снимки или показва Юпитер, или Венера, или мираж, или рядкото явление „слънчеви кучета”, или става въпрос за откровен фалшификат. До сега нито едно видео, което съм гледал (а повярвайте доста съм изгледал...) не можа да ме впечатли и да ми покаже нещо ново. И ако съм честен, не очаквам да се появи такова видео, защото планетите и Луната първо ще усетят Нибиру, ако евентуално тя навлезе в планетната ни система и това моментално ще доведе до промени спрямо предварително изчислените положения на планетите. А както обясних вече, такива отклонения в момента не се наблюдават.

Извод: планетата Нибиру в момента не навлиза в системата ни, защото планетите са си там, където са си според формули и изчисления, правени преди десетилетия. И дори и да се появи от нищото и навлезе в Слънчевата система, то това ще се види и усети достатъчно време по-рано............." - http://blogzaserioznihora.blogspot.com/2012_12_01_archive.html

четвъртък, 20 декември 2012 г.

ДОБРО УТРО, БЪЛГАРИЯ! ЧЕСТИТ НОВ ВСЕЛЕНСКИ ЦИКЪЛ!



НЕКА ТОЙ БЪДЕ ВЪЗРАЖДАЩ ЗА ДУХОВНОСТТА НА БЪЛГАРИТЕ И ДУШАТА НА БЪЛГАРИЯ!
  
ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ КАЛЕНДАР Е ВЕЧЕН, НЯМА НАЧАЛО И НЯМА КРАЙ, А САМО ЦИКЛИ НА РАСТЕЖ – ПО СПИРАЛАТА  НАГОРЕ!


БЪЛГАРСКИЯТ ДУХ – мощ, енергия, сила, дръзновение, любов, красота, радост, мъжество!  Това сме ние, вижте и се замислете. Не могат да  вкарат в калъпа на черномислието, на черногледието, нас, потомците на нашите баби и дядовци, жителите на родната си земя – България , от хилядолетия.
 ПРИРОДА = ПРИ РОДА (си) 

Това сме ние, БЪЛГАРИ!



Варненски танц -  http://www.youtube.com/watch?v=asq728FGjKQ


Хоро от 2000 човека - http://www.youtube.com/watch?v=tvs4BHVBRrY


"Исихия"- "Господи, возвах" - http://www.youtube.com/watch?v=HDK0-hB8y64

"Исихия" - "Преображение" - http://www.youtube.com/watch?v=mUhDC2ZCMdU



Когато напълно осиротее едно дете, то започва да се оправя само в живота. Българският народ отдавна е сиротен, откъм земното си управление. Затова, за да оцелее, се оправя сам и трябва да продължи сам. Имаме най-висшата закрила – Бога, но колко се сещат за това?
 И ПОНЕЖЕ ДНЕС ПРАВОСЛАВНАТА НИ ЦЪРКВА Е  ЗАЕТА С ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖНОТО ДЕЛО „ДАЙ МИ – НА ТИ“, НАРОДЪТ ТРЯБВА ДА ПОЕМЕ НЕЙНАТА ФУНКЦИЯ:


„Господи Боже на Силите, в името на Христа, чрез което име Ти си благоволил да те призоваваме, ние, твоите чеда, идем тази сутрин и припадаме пред твоите нозе. Молбата ни, Господи, е да благословиш българския народ, святата му Верига, духовенството, управниците, министрите, земеделците, учителите, трудещите се в благороден труд, всички майки и бащи, които вършат благата Ти Воля и всички добри хора, които работят за идването на Твоето Царство на Земята. Да простреш десницата Си над тях и да ги помилваш. Господи, възвиси лицето Си над тях и дарувай им мир. Благослови тоя народ в превъзмогване всички ухищения на лукавия и всичките му тъмни сили. Молим Ти се, благослови душата и духа на тоя народ, за да те хвали и слави през всичките векове на бъдещето.
А М И Н“                                                               

„Господи, запази Блгария от вражески сили, защото Ти си Любов, Мъдрост, Истина. Ние обичаме България и ще й служим с Любов. Господи, лъчът на Твоята Любов да озари цялата Земя. Благостта и милостта Божия да пробудят и помилват всяка човешка душа.  А М И Н“ 


„От тайните дълбини на Небето да се пролеят великият мир, живот, изобилие, спасение, утешение, освобождение, изцеление, независимост и опрощение за нас и цялото човечество.Този, който създава мир в небесата и в цялата Вселена, нека с милостта Си Той да изпрати мир на нас и на цялото човечество.    А М И Н“