понеделник, 13 февруари 2012 г.

БРАТЯ И СЕСТРИ, БЪЛГАРИ, СПАСЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ Е В НАШИТЕ РЪЦЕ!!!

Братя и сестри, зарежете тези, които вече са пътници за ада! Искате ли заради тях БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ да се разтресе, да останат хора без подслон, да има погребани, осакатени; искате ли БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ да бъде изчистена от смрадта на невежеството чрез стихията на водата? Всичко, което излъчват техните тела и души, ЗАМЪРСЯВА АУРАТА НА БЪЛГАРИЯ. Някога пратеникът на Любовта и Светлината каза: "Господи, прости им! Те не знаят какво вършат". Е, може ли тези, които не знаят какво вършат, да знаят как да защитават НАРОД, РОДИНА, ДЪРЖАВНИ ИНТЕРЕСИ?!
Сграда без скеле няма как да се построи. Скелето се облича в най-различни дрехи: стъкло, бетон, тухли и т.н. И..получавате визията на къщата, блока.....Човекът също е изграден върху скеле, но то е невидимо с просто око, нито и под микроскоп. Но върху него се изгражда онова, което виждаме с очите си и пипаме с ръцете си. Така, както сменяме дрехата върху физическото си тяло, така, може да се работи и върху нашето невидимо скеле и то да бъде променяно.
ТОВА, ИМЕННО СЕ ПРАВИ С НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ. И не само с нашите, а с всички, които са избрани от силите на тъмнината да бъдат техни слуги. Кой човек може да бъде "избран"? Такава "чест" може да се отдаде само на онези типове хора, които са себелюбиви, с жажда за величие, власт, които са с множество комплекси, които влизат в ролята на Враната от добре известната басня "Врана и Лисица".
Погледнете Бойко Борисов, който стана троен. Погледнете го как ходи, как изглежда. Мислите, че защото е преял с кебапчета и кюфтета ли? ОООО, НЕ! А защото е напомпано с гадна мръсна енергия неговото невидимо скеле. Такива хора се превръщат на кучета, на които им е сложена каишка, за да бъдат водени в желаната от господаря си посока.
САМО ЧЕ....Това "кученце" и всички покрай него, са УПРАВЛЯВАЩИ на един народ. Е, народе, от какво искаш да бъдеш ръководен: от зомбирани политици и следователно, да бъдеш тласкан към унищожение, заради тяхното невежество и тщеславие ИЛИ от Светлина, Любов, Мъдрост, Добродетел???
Само всеобщата молитва може да НИ СПАСИ. САМО С ВСЕОБЩА МОЛИТВА МОЖЕМ ДА ПРОЧИСТИМ АУРАТА НА БЪЛГАРИЯ, ЗАЩОТО ЗЕМЯТА Е ЖИВ ОРГАНИЗЪМ. За да ги има дърветата, тревата, цветята, птиците, животните, хората, скалите....е нужна чиста Светла ЕНЕРГИЯ. Ние ходим, говорим, дишаме....докато около нас е тази енергия. И когато тя се замърси, телата се разболяват. Най-страшно е, когато УМЪТ ЗАБОЛЕЕ. ТОГАВА СПАСЕНИЕ НЯМА. НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ СА БОЛНИ. Това е техният избор.
НАРОДЕ БЪЛГАРСКИ, С ЧИЙ ИЗБОР ИСКАШ ДА ЖИВЕЕШ? С ЧИЙ ИЗБОР ИСКАШ ДА ПОДГОТВИШ БЪДЕЩЕТО НА ДЕЦАТА СИ И НА ВНУЦИТЕ СИ? С ТЕХНИЯ ИЛИ С ТВОЯ?!

АЗ ИЗБРАХ ТОВА:
УТРИННА МОЛИТВА ЗА БЛАГОСЛОВЕНИЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД
Господи, Боже на силите, в името на Христа, чрез което име Ти си благоволил да те призоваваме, ние, твоите чеда, идем тази сутрин и припадаме пред Твоите нозе. Молбата ни, Господи, е да благословиш и опазиш българския народ, святата му Верига, духовенството, управниците, министрите, земеделците, учителите, трудещите се в благороден труд, всички майки и бащи, които вършат благата Ти воля и всички добри хора, които работят за идването на Твоето Царство на Земята. Да простреш десницата Си над тях и дарувай им мир. БЛАГОСЛОВИ ТОЯ НАРОД В ПРЕВЪЗМОГВАНЕ всички ухищрения на лукавия и на всичките му тъмни сили. МОЛИМ ТИ СЕ, БЛАГОСЛОВИ ДУШАТА И ДУХА НА ТОЯ НАРОД, ЗА ДА ТЕ ХВАЛИ И СЛАВИ ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ НА БЪДЕЩЕТО. АМИН!

ЗАПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ ВРАЖЕСКИ СИЛИ
Господи, запази България от вражески сили, защото Ти си Любов, Мъдрост, Истина. Ние обичаме България и ще й служим с Любов. Господи, ЛЪЧЪТ НА ТВОЯТА ЛЮБОВ ДА ОЗАРИ ЦЯЛАТА ЗЕМЯ. МИРЪТ И РАДОСТТА БОЖИЯ ДА ЗАЛЕЯТ ЦЯЛАТА ЗЕМЯ. БЛАГОДАТТА И МИЛОСТТА БОЖИЯ ДА ПРОБУДЯТ И ПОМИЛВАТ ВСЯКА ЧОВЕШКА ДУША. АМИН!

ЗА РАЗБИВАНЕ КОЗНИТЕ НА ЛУКАВИЯ
Господи, Боже на Силите, в името на Иисуса Христа, чрез което име си благоволил да Те призоваваме, ние, Твоите чеда, идем тази вечер(сутрин)и припадаме пред Твоите нозе. Молбата ни , Господи, е ДА РАЗБИЕШ И ОСУЕТИШ ЗАМИСЛИТЕ НА ВСИЧКИ ТЪМНИ СИЛИ на лукавия, които искат да съсипят и разорят духовно и политически българския народ, между който си ни пратил. Госпо, молим ти се, чуй молбата ни и ПОВДИГНИ ДУШАТА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, ЗА ДА НЕ ЗАГУБИ ТВОЕТО БЛАГОСЛОВЕНИЕ. АМИН!

(Молитвите са дадени от Петър Дънов, този, който църквата възненавидя, защото той работи истински за благоденствието на БЪЛГАРИЯ)

БРАТЯ И СЕСТРИ БЪЛГАРИ, НАПРАВЕТЕ ВАШИЯ ИЗБОР.

Няма коментари:

Публикуване на коментар