четвъртък, 20 декември 2012 г.

ДОБРО УТРО, БЪЛГАРИЯ! ЧЕСТИТ НОВ ВСЕЛЕНСКИ ЦИКЪЛ!



НЕКА ТОЙ БЪДЕ ВЪЗРАЖДАЩ ЗА ДУХОВНОСТТА НА БЪЛГАРИТЕ И ДУШАТА НА БЪЛГАРИЯ!
  
ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ КАЛЕНДАР Е ВЕЧЕН, НЯМА НАЧАЛО И НЯМА КРАЙ, А САМО ЦИКЛИ НА РАСТЕЖ – ПО СПИРАЛАТА  НАГОРЕ!


БЪЛГАРСКИЯТ ДУХ – мощ, енергия, сила, дръзновение, любов, красота, радост, мъжество!  Това сме ние, вижте и се замислете. Не могат да  вкарат в калъпа на черномислието, на черногледието, нас, потомците на нашите баби и дядовци, жителите на родната си земя – България , от хилядолетия.
 ПРИРОДА = ПРИ РОДА (си) 

Това сме ние, БЪЛГАРИ!



Варненски танц -  http://www.youtube.com/watch?v=asq728FGjKQ


Хоро от 2000 човека - http://www.youtube.com/watch?v=tvs4BHVBRrY


"Исихия"- "Господи, возвах" - http://www.youtube.com/watch?v=HDK0-hB8y64

"Исихия" - "Преображение" - http://www.youtube.com/watch?v=mUhDC2ZCMdU



Когато напълно осиротее едно дете, то започва да се оправя само в живота. Българският народ отдавна е сиротен, откъм земното си управление. Затова, за да оцелее, се оправя сам и трябва да продължи сам. Имаме най-висшата закрила – Бога, но колко се сещат за това?
 И ПОНЕЖЕ ДНЕС ПРАВОСЛАВНАТА НИ ЦЪРКВА Е  ЗАЕТА С ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖНОТО ДЕЛО „ДАЙ МИ – НА ТИ“, НАРОДЪТ ТРЯБВА ДА ПОЕМЕ НЕЙНАТА ФУНКЦИЯ:


„Господи Боже на Силите, в името на Христа, чрез което име Ти си благоволил да те призоваваме, ние, твоите чеда, идем тази сутрин и припадаме пред твоите нозе. Молбата ни, Господи, е да благословиш българския народ, святата му Верига, духовенството, управниците, министрите, земеделците, учителите, трудещите се в благороден труд, всички майки и бащи, които вършат благата Ти Воля и всички добри хора, които работят за идването на Твоето Царство на Земята. Да простреш десницата Си над тях и да ги помилваш. Господи, възвиси лицето Си над тях и дарувай им мир. Благослови тоя народ в превъзмогване всички ухищения на лукавия и всичките му тъмни сили. Молим Ти се, благослови душата и духа на тоя народ, за да те хвали и слави през всичките векове на бъдещето.
А М И Н“                                                               

„Господи, запази Блгария от вражески сили, защото Ти си Любов, Мъдрост, Истина. Ние обичаме България и ще й служим с Любов. Господи, лъчът на Твоята Любов да озари цялата Земя. Благостта и милостта Божия да пробудят и помилват всяка човешка душа.  А М И Н“ 


„От тайните дълбини на Небето да се пролеят великият мир, живот, изобилие, спасение, утешение, освобождение, изцеление, независимост и опрощение за нас и цялото човечество.Този, който създава мир в небесата и в цялата Вселена, нека с милостта Си Той да изпрати мир на нас и на цялото човечество.    А М И Н“  

                                                                                                                                                                                                  

Няма коментари:

Публикуване на коментар