вторник, 30 октомври 2012 г.

СПАСЯВАНЕТО НА ДЕЦАТА ОТ ЛАПИТЕ НА ФАРМАФИЯТА И ПРОДАЖНИТЕ ПОЛИТИЦИ Е ДЕЛО НА РОДИТЕЛИТЕ




Майките, които протестираха за пари, дали се сетиха, че дори да се гласува по-голям бюджет, файда за тях и за децата им пак няма да има. Поради „късогледството“ на голяма част от родителите, не се осъзнава, че парите, колкото и да са, ще ги прахосват за лечения на вече отдавна измислени  заболявания, за последствия от ваксини, като настъпващата с яростна скорост и у нас ваксина за 12 годишни момиченца против ЕВЕНТУАЛНИЯ папилома вирус, който БИХА МОГЛИ да пипнат САМО АКО НЯМАТ ПОЛОВА КУЛТУРА. Доколото знам, не е нормално на 12 години да започнеш да водиш полов живот. Но сигурно съм сред остарелите моралисти. Пфуу! 
 Безплатните ваксини срещу рак могат да бъдат смъртоносни! -http://www.razkritia.com/195418/%D0%B2%D0%B0%D0%BA%D1%81%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D1%80%D0%B5%D1%89%D1%83-%D1%80%D0%B0%D0%BA/

Пак ми се иска да попитам родителите, които съвсем нормално, се притесняват за отглеждането на децата си: Станаха ли по-малко на брой болните от диабет деца, след като имаше няколко поредни кампании с концерти (естествено платени от бюджета на данъкоплатците) за „борба“ срещу диабета? Борба?!! Това си е гавра с децата и с родителите, подигравка и хвърляне пясък в очите, а хората си мислят, че с благонравните личица на политици, откриващи тук-там подобни мероприятийца, та здравето и живота на всички ще цъфнат!!! "Борба"  би могло да се нарече, ако мероприятията бяха искане за чиста храна, премахване на фармацевтичните химии, премахване на ненужните ваксини и ред други П Р И Ч И Н И  за редица заболявания. Не се ли разбира, че принципа „Разделяй и владей“ се простира на всяко едно ниво? Днес българските родители са разделени ЧРЕЗ  ИЗБИРАТЕЛНИ ПРОБЛЕМИ, на две групи: ДО училищна възраст  и  ПО ВРЕМЕ НА училищната възраст.  Първата група е под постоянен стрес относно места в детската градина. И докато са изцяло погълнати от този проблем, не виждат, че след него, с много по-голяма сила се задава следващ – този с учебния материал, с начина на преподаване, въобще – цялата ръждясала учебна система. Държавниците ни „купуват“ разрушителни методики от Запада, за да се унищожи духовността на Изтока. А тук, на територията на нашето Отечество, е люлката на човешката цивилизация. Мислите ли, че това не се знае от който /които трябва да се знае??!!
Ако още има хора, които не са прочели САМО ДВЕ книжчици, „Световната конспирация срещу здравето“ и „Окована свобода“, д-р Атанас Гълъбов, нека да ги прочетат. Ако преди повече от 10 години информацията вътре се считаше за филмов сценарий, то поне днес може да се види, че си е било и Е истина.
  
ВАКСИНАТА ПРОТИВ РАК НА МАТОЧНАТА ШИЙКА Е ОПАСНА - http://www.youtube.com/watch?v=KU44H3ypryA
Родители! Обединете се .Проблемите са на всички. Но като са разкъсани, така ви  омаломощават, слаби сте, защото сте разкъсани, усилията ви са на парче, а не глобални. Няма „проблем за детската градина“ и „проблем за действително образоваща образователна система“. Проблемът е един и се нарича „Бъдещето на децата на България, от раждането до навлизането им в живота“. Ако сега сте родител на дете от предучилищна възраст и си мислите, че училището ви е далече, лъжете се, проблемът ви чука на вратата. Ако сте родител на абитуриент и си мислите, „Айде, изкласи, да се оправя...“, също грешите, проблемът се отнася до следното: Детето ми станало ли е вече робот или все още има човешки качества? А внучето, дето предстои да ми се роди,...моето дете, ставащо родител, ще има ли притесненията на сегашните родители на невръстни деца?......  

Рибатаааа, главата на рибата, българи! там му е майката! Протестите вече са само като уведомителни писма от нас към управляващите.
 http://www.otizvora.com/2012/08/4799/  Важна насока от Рудолф Щайнер относно съвременната световна политика

 „ОТ ИЗВОРА „- http://www.otizvora.com/

Няма коментари:

Публикуване на коментар