неделя, 20 януари 2013 г.

ПОСЛАНИЕ ДО БЪЛГАРИТЕ ОТ ПАЗИТЕЛИТЕ НА ПОРТАЛИТЕ


Ѣ – Сила, Мъдрост, Знание, Благодат, Всемирно знание, спуснато преди милиарди години, тогава, когато още не е било оформено като писмен символ. Даден е на българите да го носят в сърцата си и да преминат през огъня на преображението на пространството и Земята. Това е символ на напредъка на Земята. Още няколко народа са имали такъв символ, който е бил като знаменосец в израстването на Земята. Длъжни сте да свършите работата си без да се оплаквате. Носите мъдростта а мрънкате, защото сте избрали да бъдете лъгани, вместо да се борите срещу това. Удобството ви е заслепило и сега тази тъмнина на съзнанието трябва да бъде изчистена. Трябва да светне. 

Вие сте прекъснали задачата си, работата си и сега не ви остава нищо друго, освен да си довършите започнатото. Огромно връщане и влизане в правилния канал. Огромно забавяне на процеса. Сега е дошъл момента за разтваряне, разцъфване на силата. Това е ваше знание и е дадено като вибрация, баланс, равновесие, за да се върви напред. С тази буква махате вируса, вкарания изкуствен интелект, който ви отклони в друга посока. Това вече не става, защото енергията се смени. Следователно всичката погрешна посока е премахната. Силни сте, защото сте отдавна, но сте се загубили по пътя. Времето днес е шанса да се завърнете там, откъдето прекъснахте. Затова ви беше дадена тази буква. 
 
ТОВА Е СЪЗНАНИЕ, ОТ ОПРЕДЕЛЕНО ИЗМЕРЕНИЕ.  ДАДЕНО ВИ Е КАТО МАЯК, ДА ГО ВИЖДАТЕ ОТДАЛЕЧЕ. ТОЙ БЛЕСТИ НАД БЪЛГАРИЯ. Това е нещо много различно от всичко друго, което се случва сега на Земята като преображение. ТОВА Е ЗАЩИТНА МОЩ, СТЪЛБ ЗА ВСИЧКИ. Просто не знаете как блести това, вижда се от много планети...........................

 Вие сте (от ) много назад във времето. Вие сте далечна йерархия. Затова Беинса Дуно каза, че ако трябва ще останете 300 000, но ще изпълните това, което Бог иска от вас.

Няма коментари:

Публикуване на коментар